Välkommen till en upplevelse
du sent ska glömma

Det smakrika landet

I hjärtat av Hälsingland har du möjlighet att ta del av våra kulinariska traditioner med mat och dryck som tillagas av naturens gåvor. Möt vår guide i Orbaden, plocka dina råvaror och följ med till vårt middagsbord med öppen eld vid de legendariska klipporna i stupet på Åsberget där vår kock kommer att lära dig hur man lagar en fulländad middag smaksatt med lokalt odlade kryddor och grönt. Kanske stannar du också över natt i något av våra bekväma lofthus högt ovan trädtopparna på berget där du kan lämna tingens värld, dra ner på tempot och fyllas av nya krafter

Plocka, lär, tillred och avnjut

Var med och avsmaka Hälsingland! Plocka dina middagsråvaror i en odling av ekologiska grönsaker och delta i vår gemensamma matlagning vid elden under bar himmel på ett berg mitt i Hälsingland. Läs mer!

Outdoor Gourmet

Är du nyfiken på vad vårt landskap kan erbjuda en finsmakare? Träffa vår kock från Världsarvet Gästgivars och låt honom visa hur man skapar en riktigt läcker måltid i spåren av äkta svensk matkultur. Läs mer!

A Night and Day of Nature´s Luxury

Hämta kraft i stillheten på berget. Tillbringa en kväll, en natt och en dag hos oss och upplev naturens egna hemligheter på Åsberget vid Ljusnans dalgång. Läs mer!


Fantastic food in a great scenery!

– Visitor

    Skicka oss ett meddelande, berätta om dina önskemål, och låt oss skräddarsy er upplevelse!